God kväll. Jag sitter här och funderar kring frågan om vad jag är bra på? Kan du säga 3 positiva egenskaper om dig själv? Jag har startat ställa frågan till mina PT-kunder och många har svårt att komma på vad de är bra på? Jag tror det är viktigt att du vet vad du är bra på. Att du tänker vilka styrkor du har och hur du kan använda dem som ett vapen i livet. Detta kan öka din självkänsla och självbild. Ett tips är att säga tre positiva saker om dagen eller om dig själv varje kväll innan du ska sova. För at ta ett exempel hur detta kan vara hjälpsamt. Jag är ute och springer och tycker det är jävligt jobbigt och tungt i benen idag. Jag säger till mig själv. Envisheten är en egenskap du har. Vik inte ner dig du klarar det. På så sätt brukar jag använda mina egenskaper i vardagen, Vilka är dina 3 bäst egenskaper? Let me know. 

Mina 3 positiva egenskaper idag.

  1. Jag är en görare inte en snackare. Har jag fått ett åtangande eller uppgift så ser jag till att göra den.
  2.  Jag är ödmjuk inför livets alla prövningar
  3. Jag är envis