• Hej! Jag söker nu deltagare till min 12 veckors 3D Kickstart som börjar den 10 januari, där syftet är att hjälpa er att förverkliga ert eventuella nyårslöfte att komma igång med träningen och få en skön start på 2017. Jag tänker hålla i 12 träningspass fördelade under 12 veckors tid. Det finns 10 platser till förfogande. Utmaningen passar alla er som har en viss träningsvana och som vill ha en extra push och inspiration i er träning. Träningspassen kommer att bestå av en uppvärmning, en huvuddel och en avslutning i form av en avslappning eller tävling. Förutom att du får riktigt rolig och bra träning få du även träna tillsammans med nya människor i en mindre grupp där vi kan lära känna varandra bra och få några mycket roliga veckor tillsammans. Jag garanterar att du också kommer få prova på många nya övningar och få ta del av ett nytt träningstänk och du kommer garanterat märka resultat!

Häng på, det blir svin kul!

Vad är 3D-träning?

3D innebär att vi rör oss tredimensionellt i tre plan: framåt/bakåt, sida/sida och rotation. Vi rör oss så i livet och i idrotten därför bör vi träna så. Istället för att dela upp och träna kroppen som olika muskelgrupper så tränas hela kroppen som den enhet den är. Styrka, Kondition, Balans, Rörlighet, Snabbhet tränas under ett och samma träningspass. I träningen så används fria vikter som gummiband, stropps, hantlar, viktskivor, medicinbollar, vipr mm. För att bygga en stark och hållbar kropp som står emot de belastningar som vi kan tänkas utsättas för.

Det som ingår: 

12 träningstimmar med mig.

En Facebookgrupp för motivation och där jag lägger upp videos på övningarna som vi kör för att ni ska kunna träna hemma eller på gymmet.

1 st vattenflaska.

1 st tränings t-shirt.

1 timme massage. Du bokar in behandlingen när du vill.

Ett enklare fystest första och sista träningspasset. För att se hur mycket du har förbättrat dig.

Målet med kursen:

Visa hur roligt och enkelt träning kan vara.

Förändra ert tankesätt och övningsval.

Förbättring på fys-testerna.

Få en bra start på det nya träningsåret.

Ge er verktyg och kunskap om träning.

Kostnad

1850 kr inklusive 6% moms ordinarie pris (2200 kr)

Delbetalning är möjlig:

Januari: 600 kr

Februari: 600 kr

Mars: 650 kr

Om ni inte kan komma på alla träningar så kan ni byta ut er själva mot en familjemedlem eller en vän som kör det enskilda träningspasset. Meddela mig i god tid innan vid eventuell frånvaro eller byte.

Betalning 

Görs via Swisch eller faktura. Vilket betalningsätt du väljer ska du ange vid anmälan.

Plats: Färjestadsskolans gymnastiksal.

Tid: Torsdagar 19.00-20.00 med start den 12 januari.

Anmälan eller frågor: 

Robinaberg.pt@gmail.com

070-5129526

img_2410