Hej på er! Nu har jag gjort klart med ett rum där jag kan ta emot er som behöver massage! Vid Tingvalla Naprapatklinik på Drottninggatan i Karlstad kommer jag hålla till. Där får jag chansen att samarbeta med naprapater,sjukgymnaster och akupunktörer vilket känns spännande och roligt!

När ska man då gå på massage? Har du ofta ont i nacken,skuldrorna och axlarna eller lider av migrän då kan massage lindra eller göra dig kvitt besvären. Lider du av ångest och depression och är ständigt stressad då kan också massage hjälpa dig! Tränar du mycket? Då är massage viktigt för dig för att du ska återhämta dig snabbare och minska risken för skada! En uttröttat vävnad skadas lättare än en utvilad vävnad.  Är du redan skadad? Massage och rätt rehabilitering kan få läkningen att påskyndas! Är du sjuk ofta? Regelbunden massage förbättrar cirkulationen i lymfsystemet som har mycket med kroppens immunförsvar att göra.

Idag finns det mängder med studier som påvisar effekten av massage! Jag
utifrån svensk klassisk massage men använder mig även  utav bindvävsmassage som jag fått lära mig på mina 3D-kurser och på massageutbildningen och som ger otroligt bra resultat ihop med rörelser/träning!

Massage kan du utnyttja som friskvård om du har friskvårdsbidrag av din arbetsgivare!

Håll utkik efter min presentation som kommer upp inom ett par veckor.  På hemsidan nedanför kommer ni också kunna boka tid hos mig. http://naprapatklinik.se

Vill ni boka in en tid för massage och ge er kropp och sinne välbehövlig ompyssling så gör ni det på 070-5129526!

 

Scroll Up