Försäsongsträning  2019

Hej! Robin heter jag! Jag är Personlig tränare och massör. Driver sedan i höstas en PT-Studio i Inre hamn tillsammans med två kollegor. Jag har en erfarenhet som ishockeyspelare tills jag var 21 år. Skador satte stopp för fortsatt spel. Har tränat Grums IK och en handfull elitspelare. Mitt senaste försäsongsuppdrag involverades jag i Skoghall innebandy både dam och herr. Damerna tog detta år steget upp i högsta serien med få skador och riktigt starka kroppar. Hockey/innebandy/bandy är tuffa sporter och det finns en stor mening med att förbereda sig fysiskt, psykiskt och även näringsmässigt för att öka chanserna att lyckas såväl som att minska risken för onödiga skador! Jag vill erbjuda spelare utveckling i dessa tre punkter. Jag har satt ihop ett försäsongspaket för dig som vill någonting, som tar er idrott på allvar och som vill utvecklas som atlet.

Träningen blir till och ifrån individuell med tanke på att det är smågrupper. Det kommer att bli väldigt roligt och ni kommer komma väl förbereda till säsongen. Fler och fler ser värdet i att anlita en tränare för att träna smart men hårt.  Detta handlar om dig, om din utveckling och din framtid.

 

” I en extremsport som ishockey kan du inte träna på gymmet för att bli bra i gymmet. Utan du måste träna på gymmet för att bli bra på ishockey” Andreas Öhgren

 

Gäller juniorspelare och seniorspelare. I detta paket ingår

Fysträning ifrån Maj-Juli. Alltså 3 månader

– Fystester

Åtta träningspass i månaden

Tjugofyra träningspass totalt

Ett styrketräningsprogram att köra.

-Träning i en toppfräsch gymlokal som har all funktionell utrustning som man behöver

En kostföreläsning Carro Olsson licensierad kostrådgivare med 10 års erfarenhet

En föreläsning om mental träning Patrik Jarnstam mental tränare

En föreläsning om fysträning och upplägg

Individuell coachning och feedback. Grupper om sex stycken.

Facebookgrupp för peppning och inspiration

En burk Activize. Näringstillskott som används av många toppatleter. Tänkt som ersättare för energidrycker. (Värde 330 kr)

 

Träningsdagar blir måndagar klockan 18.15 och onsdagar klockan 18.15

– Två kropps sammansättning invägningar till ett värde av 1000 kr

 

 

Kostnad per månad

1700 kronor per månad

Totalt över tre månader blir det 5100 kr

 

 

Vid frågor eller anmälan kontakta mig på 0705129526 eller Robinaberg.pt@gmail.com.