PT-Online

Ett bra sätt att få hjälp är genom online träning där du får en plan med träning och kost för att lyckas med ditt mål. Många människor gillar struktur samt enkelhet och behöver ha ett mål för att lyckas. Detta är vad du får hjälp med. Struktur samt enkelhet i en app och scheman som är enkla att följa. Du tillsammans med mig sätter upp ett rimligt mål som du kämpar för att nå.

Tyvärr är träningsbranschen väldigt insnöad på utseende fixeringen. Vi måste ägna mer tid och energi åt livsförändringen. De invändiga positiva fördelarna som kost, återhämtning, träning och motion ger. Då sker också den utvändiga förändringen.

  • Online coachning
  • Kost och träningsscheman
  • NutritionData app direkt i din mobil för kost och träning
  • Avstämning varje vecka
  • Vid frågor får du snabba svar
  • Naturlig kost makes results
  • Gå ned i vikt och bygga muskler och gå upp i vikt. Vill du må bättre, känna dig piggare och gladare? Näringen spelar en avgörande roll i det sammanhanget.

Prisnivåer
Hjälp med kostupplägg och träningsprogram.
1 månad 1399 :-
2 månader 1899 :-
3 månader 2199 :-

Betalning sker i samband med köpet swish eller faktura. Månadsbetalning eller Betalning på hela beloppet.Så min fråga till dig är du redo att starta din hälsoresa och bli den bästa versionen av dig själv?

Vill du veta mer så mejla Robinaberg.pt@gmail.com

Frågeformulär

form
Mål *
Bifoga bild på framsida, baksida och ifrån sidan.
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 20.97 MB
Fysisk aktivitet aktivitetsnivå *
Arbetet aktivitetsnivå *
reCAPTCHA

Har du några frågor? Slå mig en signal på

070-5129526

Behöver ni min hjälp?

På Tingvalla Naprapatklinik på Drottninggatan 19 här i Karlstad hittar ni mig om ni är i behov av en massagebehandling. På Stapelgatan 2 hittar ni mig för träning ifrån och med hösten 2018!

070-5129526

robin@naprapatklinik.se