Referenser

Tusen tusen tusen tack för du har fått ordning på mig. För första gången på 4 år så har jag spelat varenda match utan att känna någonting i ljumskar och höfter.

Jag skulle rekommendera Rå-tränings online PT för den som vill ha ett bra och kostnadseffektivt sett att nå sina mål inom träning och hälsa
Mina resultat än så länge ca -8 kg -12 cm runt naveln -10 cm runt midjan och -8 runt stussen

Robin har hjälpt mig 2 gånger nu med min höft, både rörlighetsövningar och behandling/massage. Inte känts så bra på många år som efter han behandlat mig. Rekommenderas starkt!

Fått jätte mycket hjälp av Robin. Äntligen kom jag till någon som visade engagemang, hade kunskapen och inspirerade mig till en förändring.

Jag har fått ett väldigt bra bemötande av Robin och han har verkligen brytt sig om att det ska bli bra för mig. Han är väldigt kunnig och man har lärt sig nya saker om hur kroppen fungerar varje träningspass. Träningspassen är roliga och jag har fått en annan uppfattning om träning och hur man kan göra träning mycket roligare! Jag har även blivit mer medveten om att all träning kanske inte passar just mig och den idrotten jag utövar som är ishockey och där har Robin hjälpt mig med nya träningsformer som är till för att jag ska bli så bra förberedd som möjligt för att spela ishockey samt att min kropp ska fungera även utanför isen!

Har du några frågor? Slå mig en signal på

070-5129526

Behöver ni min hjälp?

På Tingvalla Naprapatklinik på Drottninggatan 19 här i Karlstad hittar ni mig om ni är i behov av en massagebehandling. På Stapelgatan 2 i Inre hamn hittar ni mig för träning ifrån och med hösten 2018!

 

Kontaktformulär
reCAPTCHA