Referenser

Tusen tusen tusen tack för du har fått ordning på mig. För första gången på 4 år så har jag spelat varenda match utan att känna någonting i ljumskar och höfter.

Efter två graviditeter, den senaste för två år sedan, har jag haft svårt att hitta motivationen och tiden för att komma igång med träning igen. Bara att ta steget och köpa ett gymkort har varit stort. Med hjälp av Robin har jag äntligen kommit igång med varierad och rolig träning som på kort tid gjort att jag framförallt fått massa mer energi, glädje och rolig träning som Robin utvecklar för varje vecka. Nu längtar jag efter nästa träningspass. Kan varmt rekommendera Robin till alla som vill komma igång med rolig och varierad träning som blir av!

Efter ett nästan 10-årigt uppehåll med träning har jag äntligen kommit igång igen. Du har hjälpt mig att komma igång och har inspirerat mig och hjälpt mig att upptäcka glädjen i träning. Du har varit tålmodig, visat gång på gång hur jag ska göra. Du har läst av mig och mina behov på ett bra sätt och tagit fram övningar som passar mig. Du har fått mig att ge det lilla extra och alltid varit väldigt uppmuntrande. Jag mår så bra nu när jag tränar igen!
Jag gillar ditt ödmjuka sätt. Du känns lugn och trygg som person.

Jag har varit väldigt nöjd med dig och kan varmt rekommendera dig som personlig tränare

Robin har hjälpt mig 2 gånger nu med min höft, både rörlighetsövningar och behandling/massage. Inte känts så bra på många år som efter han behandlat mig. Rekommenderas starkt!

Fått jätte mycket hjälp av Robin. Äntligen kom jag till någon som visade engagemang, hade kunskapen och inspirerade mig till en förändring.

Jag har fått ett väldigt bra bemötande av Robin och han har verkligen brytt sig om att det ska bli bra för mig. Han är väldigt kunnig och man har lärt sig nya saker om hur kroppen fungerar varje träningspass. Träningspassen är roliga och jag har fått en annan uppfattning om träning och hur man kan göra träning mycket roligare! Jag har även blivit mer medveten om att all träning kanske inte passar just mig och den idrotten jag utövar som är ishockey och där har Robin hjälpt mig med nya träningsformer som är till för att jag ska bli så bra förberedd som möjligt för att spela ishockey samt att min kropp ska fungera även utanför isen!

Har du några frågor? Slå mig en signal på

070-5129526

Behöver ni min hjälp?

På Tingvalla Naprapatklinik på Drottninggatan 19 här i Karlstad hittar ni mig om ni är i behov av en massagebehandling. På Stapelgatan 2 i Inre hamn hittar ni mig för träning ifrån och med hösten 2018!

 

070-5129526

robinaberg.pt@gmail.com