Onsdagen den 12 december kl 19.00 så har vi föreläsning på Staplestreet gym. Alltså mitt i julstressen. Fast behövs denna julstress? behöver allt vara perfekt? kommer allt vara perfekt? behöver vi tävla mot grannarna vem som har finast julbelysning eller finast gran? behöver vi frossa i oss mat? Mitt svar på alla dessa frågor är NEJ.

Men åter tillbaka till föreläsningen som heter Tagga ner som kommer att ledas av Erika Bergqvist En dansant friidrottare med rötterna i de värmländska skogarna. Skriver allt från krönikor till reklamtext och blogginlägg. Brinner för svensk idrott, hade tänkt bli arkeolog men jobbar nu med kommunikation och kultur.
Hon har då lidit av depression och utbrändhet, men tagit sig tillbaka till livet. Psykisk ohälsa är ett av våran tids största problem. Jag har själv varit djupt nere i underjorden och tagit mig upp till fast mark. För guds skull ta dig tiden att komma och lyssna på Erika och hör hennes historia. Det kan bli din räddning. För vi måste ta stress, prestation, psykisk ohälsa på allvar.

Anmäl dig genom att skicka mejl till Robinaberg.pt@gmail.com OBS Begränsat antal platser. Pris 80 kr. Betalas med Swish på plats.