Massage

Massage för dig i Karlstad & Kil med omnejd

Jag erbjuder företagsmassage och massage för privatpersoner i exempelvis Karlstad, Kil eller någonstans i dess omnejd. Jag kommer med bänken till ert företag eller hem, istället för att ni kommer till mig alternativt att ni kommer till mig på Tingvalla Naprapatklinik.

Vad hjälper massage för?

Har du ryggbesvär, ont i nacken, allmänt stel i kroppen eller andra smärtor så är massage ett utmärkt sätt att lindra smärtorna.

Klassisk massage är bra för dig som vill mjuka upp lederna, få loss muskelknutar och känna dig avslappnad.

Idrottsmassage är för dig som tränar mycket och vill förebygga skador eller dig som vill får hjälp med redan uppkomna idrottsskador.

Bindvävsmassage är bra för att få igång cirkulationen i våra system, få vätskorna att förflyttas och forma kroppen efter hur vi vill att den ska vara. Det tillsammans med övningar/rörelser kommer ge dig otroligt bra resultat!

Massage för företag i Karlstad och Kil med omnejd?

Massage är giltigt som friskvård och är avdragsgillt. Det finns många undersökningar idag som visar på att massage har många bra effekter på människan. Kan massage vara med och bidra till en minskad sjukfrånvaro och ge en ökad kreativitet och produktivitet bland personalen så är det ju toppen. En glad och nöjd personal kommer att gynna företaget.

Har du några frågor? Slå mig en signal på

070-5129526

Behöver ni min hjälp?

På Tingvalla Naprapatklinik på Drottninggatan 19 här i Karlstad hittar ni mig om ni är i behov av en massagebehandling. På Stapelgatan 2 hittar ni mig för träning ifrån och med hösten 2018!

070-5129526

robin@naprapatklinik.se