Semester på solkusten i Marbella

Ska du på semester i Marbella? Då måste du läsa detta inlägg!

Skulle din semester i soliga Marbella på solkusten bli ännu bättre om du slapp att boka taxi från flygplatsen till platsen där du ska bo? Vore det skönt att slippa behöva jaga efter en hyrbil? Vore det skönt med att få en barnvakt några timmar under din semester? Skulle det underlätta att slippa att åka och handla mat? 

Allt detta och mycket mer kan Sunstars ordna med. För dig så är det också en trygghet att företaget är svenskt. Sunstars hyr ut fina bostäder till glada semesterfirare, dels så hjälper de dig som har en bostad i Marbella att få den uthyrd med allt vad det innebär och sen hjälper de glada semesterfirare som vill få en toppen semester här på solkusten. 

Du skulle med andra ord kunna njuta fullt ut av din semester och slippa tänka på logistik & transport och lämna över det till företaget som gör det energikrävande och tidskrävande arbetet åt dig. 

På deras hemsida så skriver de Alla våra gäster är Vip. De vill göra erat besök till ett minne för livet. Det låter väldigt bra tycker jag. Vad tycker du? 

Spara tid och energi

Du liksom jag vet hur mycket energi och tid det kan ta när du besöker en ny stad och ska ordna med allt själv. Nu när jag bott i Marbella ett tag så vet jag vart jag kan hyra bil, jag vet vart jag ska handla mat, jag vet vilket taxibolag jag ska ta, men det tog ett tag att lista ut det och när du är på semester så vill du kunna njuta så mycket som möjligt och slippa tänka på dessa saker. Sunstars tar hand om det åt dig. 

La concha

Här syns berget La Concha i bakgrunden. Berget är 1215 meter högt och jag rekommenderar verkligen en vandring dit om du gillar att vandra. Utsikten och naturen  är magisk, vandringen tar mellan 5-8 timmar. Jag guidar upp dit, så att du tar dig dit säkert och slipper gå fel eller i värsta fall skadar dig. Det är inte så lätt att hitta och då och då så skadar sig personer där och går vilse. Kontakta mig för mer information om du vill bestiga detta berg. 

Sunstars är ett riktigt bra alternativ om du vill ha hela paketet och en stressfri semester antingen för familjen eller för en kickoff med företaget. Tillskillnad från tex AIRBNB där du egentligen bara hyr lägenheten och får inget utöver det. 

Kika in på deras hemsida och ta kontakt med dem för att få din drömsemester. 

Hemsida: Sunstars 

Facebook: Tryck här